Fremragende kvalitet og pålidelighed nu garanteret i fem år

Outstanding quality and reliability now guaranteed for five years

Kim Lundin |

Wessling, Tyskland (2. maj 2023) - Torqeedo GmbH, den globale markedsleder inden for marine elektriske drivsystemer, fordobler nu garantiperioden for producenten fra to (2) til fem (5) år på deres originale banebrydende produkt: Travel-motoren.

"Siden deres lancering i 2005 har Torqeedos Travel-motorer transformeret bådindustrien ved at levere overlegen teknologi, revolutionerende fordele og miljømæssigt ansvar," udtalte Torqeedos administrerende direktør, Fabian Bez. "Men endnu vigtigere er, at de er utroligt pålidelige. Det er grunden til, at vi nu tilbyder en femårig producentgaranti på alle nye Travel-motorer."

"Længere garantier giver ro i sindet ved, at Travel-motorer modstår det maritime miljø med overlegen lang levetid og giver flere lystsejlere mulighed for at opleve glæden ved renere, mere støjsvag og emissionsfri tid på vandet med deres familie og venner," udtalte Fabian Bez, administrerende direktør.

Travel 1103 og Travel 603 motorerne er de letteste og mest støjsvage påhængsmotorer i deres respektive effektklasser og leveres med et højtydende lithium-ion batteri samt en indbygget computer med GPS og information om tilbageværende rækkevidde og ladestatus. Travel-motorer har en holdbar direkte træk-motor, industrielt designet til at levere overlegen effektivitet. Travel 1103 leveres med et højkapacitets batteri på 915 Wh, men er stadig let at håndtere med kun 17 kg (38 lbs) i alt.

"Hos Torqeedo forstår vi, at vores kunder forventer miljøvenlige bådprodukter af høj kvalitet og omkostningseffektive. Torqeedo fortsætter med at gå forrest," udtalte Bez.

Den nye femårige garanti gælder for alle Travel-motorer, der afsendes den 28. april 2023 eller derefter. Kunder skal registrere deres produkt online på Torqeedo.com for at være berettiget til garantiforlængelsen.