Gøteborg bådmesse & premiere på E boatings 15 fods Elektrisk RIB båd.

Gøteborg bådmesse & premiere på E boatings 15 fods Elektrisk RIB båd.

Kim Lundin |

E-boating løfter sløret for en banebrydende begivenhed på årets bådmesse i Gøteborg, som løber fra den 3. til den 11. februar. Virksomheden introducerer deres nyudviklede 15-fods elektriske RIB-båd, der elsker hidtil uset ydeevne med blandt andet en topfart over 35 knob.

Den nye RIB-båd er et resultat af omhyggelig forskning og udvikling, og den repræsenterer E-boatings engagement i at levere banebrydende løsninger inden for elektrisk drevet navigation. Båden er designet til at imødekomme de stadig skiftende behov og forventninger fra både entusiaster og professionelle sejlere.

Med en længde på 15 fod er denne RIB-båd perfekt til forskellige anvendelser, herunder rekreation, vandsport eller endda professionel brug. Det, der gør denne båd virkelig unik, er dens hidtil usete performance tal, der sætter nye standarder for elektrisk drevet marinekraft.

Besøgende på bådmessen vil have mulighed for at opleve bådens imponerende funktioner og teknologiske innovationer på nært hold. Fra avancerede motorer til et aerodynamisk design, er E-boating fokuseret på at levere en båd, der ikke kun er effektiv, men også bæredygtig og miljøvenlig.

Den innovative tilgang til elektrisk bådfart markerer en vigtig milepæl for E-boating , der har dedikeret betydelige ressourcer til at gøre elektrisk drevet navigation mere tilgængelig og attraktiv for alle.

Besøgende på Gøteborgs bådmesse kan se frem til at være de første, der oplever denne banebrydende båd, der repræsenterer fremtiden for eldrevne vandsportsfartøjer.

E-boating ser frem til at dele deres passion for innovation og bæredygtighed med et globalt publikum og fortsætte med at skabe bølger inden for den elektriske sejlads.